Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Ξεμεινατε από ιδέες; Δείτε που μπορείτε να βρείτε άρθρα για το blog σας!


Έχετε ένα ιστολόγιο και πλέον ενώ θέλετε να γράψετε ένα άρθρο δεν σας κατεβαίνει τίποτα στο μυαλό; 

Δείτε παρακάτω πως και που μπορείτε να βρείτε καινούργιες ιδέες που θα κλέψουν το ενδιαφέρον των αναγνωστών σας. 

1)Στο ίδιο το blog σας. Η καλύτερη πηγή για να εμπνευστειτε ένα νέο άρθρο, είναι να ψάξετε στις παλιότερες δικές σας αναρτήσεις. Τι εννοώ ; Ψάξτε άρθρα που κίνησαν το ενδιαφέρον των αναγνωστών και έφεραν επισκεψιμότητα μέσω του google analytics. Δείτε τυχόν σχόλια ή παρατηρήσεις των χρηστών και δημιουργήστε μια updated έκδοση του άρθρου με πολλές καινούργιες πληροφορίες. 

2)Κοινωνικά δίκτυα. Ψάξτε για καινούργιες τάσεις, ιδέες, και απορίες που έχουν να κάνουν με το αντικείμενο σας και συντάξτε ένα άρθρο που θα απαντά στα θέλω των χρηστών των κοινωνικών δικτύων. 

3)Ιστολόγια με παρόμοιο περιεχόμενο ή περιοδικός τύπος.  Αυτό που πρέπει να προσέξετε δεν είναι να μην αντιγράψετε το περιεχόμενο ενός συναδέλφου, απλά πάρτε ιδέες από ενδιαφέροντα άρθρα τις οποίες μετά μπορείτε να τις εμπλουτίσετε. 

4)Expert sites / forums. Μπείτε σε ιστοσελίδες που απαντούν σε απορίες χρηστών ή σε forums που πραγματεύονται ότι και εσείς ψάξτε ανάμεσα στο περιεχόμενο δείτε τι απασχολεί και τι θέλει να μάθει ο κόσμος.  

Ελπίζω να βοήθησα...καλά άρθρα!

0 σχόλια:

WebHippies.gr @ FB

Δείτε επίσης

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου